Valtuutan viimeinenhinta.fi kilpailuttamaan ajoneuvoni kauppahinnan ja etsimään minulle parhaan tarjouksen haluamastani ajoneuvosta. Valtakirjalla Viimeinen hinta Oy saa välittää ajoneuvoni rekisteritunnuksen ja autoni tiedot yrityksille. Tämä valtakirja ei sido minua ostamaan Viimeinen hinta Oy:ltä saamani tarjouksen perusteella. Olen tutustunut kilpailutuksen sopimusehtoihin.
Asiakkaan tiedot

Ota yhteys myyjään mikäli:
• maalipinnoissa on jälkiä
• tuulilasissa on jälkiä tai halkeamia
• sisätilan verhoilussa, ratissa tai penkeissä on vaurioita


Viimeinenhinta.fi palvelut

Haluat kilpailuttaa saamasi tarjouksen

Olet jo hakenut tarjouksen omasta autostasi ja haluat kilpailuttaa tarjouksen. Mikäli et ole hakenut tarjousta, hyppää tästä yli kohtaan kilpailutus ilman tarjousta.
Sopimuksen hinta määräytyy asiakkaan itse hakeman tarjouksen ja Viimeinen hinta Oy:n hakeman tarjouksen erotuksesta. Erotuksesta maksetaan välityspalkkiota 30% tai kuitenkin vähintään 200€. Viimeinen Hinta Oy:n hakema tarjous on asiakkaalle veloitukseton. Huomioithan, että saatamme saada sinulle myös tuhansien eurojen varusteet mukaan tarjoukseen. Tämä huomioidaan erikseen sopimushinnassa. Sinä päätät kuitenkin aina, että hyväksytkö Viimeinen Hinta Oy.n sinulle esittämän tarjouksen.

Sinulla ei ole vielä tarjousta uudesta autosta

Viimeinenhinta.fi määrittää markkinoiden mukaan ajoneuvolle nettohinnan. Välityspalkkio on 30% tai vähintään 200€, maksat nettohinnan ja myyjäliikkeen tarjouksen välisestä erotuksesta. Varusteet saattavat vaikuttaa välityspalkkioon.

Haluat apua auton ostamiseen

Viimeinenhinta.fi ostajat ovat ammattitaitoisia autojen ostajia vuosien kokemuksella. Mikäli haluat, voimme lähettää asiantuntijan mukaasi tekemään kaupat autoliikkeeseen ja näin vältyt epäselvyyksiltä autokaupassa. Asiantuntijamme voi tehdä kaupat myös valtakirjalla puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse itse tehdä muuta kuin allekirjoittaa paperit.
Avustajapalvelu 50€/h + matkakulut tai sopimuksen mukaan*.
* Avustaja tulee paikalle kanssasi autoliikkeeseen ja koeajamaan kanssasi joko käytettyä tai uutta ajoneuvoa. Käyt asiantuntijamme kanssa läpi mahdolliset huoltokohdat autosta ja voimme kerrata autoliikkeen vastuut ja kuluttajasuojalakia. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä jälkikäteen. Lisäksi osallistumme halutessasi ajoneuvon hinnoitteluun. Voimme kilpailuttaa ajoneuvosi myös puolestasi alueen liikkeissä. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Haluat tarkistaa oman autosi hinnan

Mikäli haluat vain tarkistaa ajoneuvosi hyvityshinnan uuden tai käytetyn auton kaupassa, voit kääntyä meidän puoleemme. Hintatarkastus suullisesti 20€. 

* Tarkistamme saamasi hyvityshinnan vaihtoautostasi päivän hinnan mukaisesti. Hinnoittelussa käytämme autokauppojen käyttämiä hinnoittelujärjestelmiä ja normaalia kate-laskentaa. Näin varmistut vaihtoajoneuvosi hyvityshinnan oikeellisuudesta.