Vaihtoautot

Viimeinenhinta.fi saat meiltä myös laadukkaat vaihtoautot. Tuomme autoja yhteistyökumppaneiltamme Euroopasta, pääasiallisesti Saksasta ja Ruotsista. Autot tarkistetaan ennen ostoa ja niiden historia selvitetään. Pyrimme tuomaan pääsääntöisesti vähäpäästöisiä ja vaihtoehtoisia voimalinjoja hyödyntäviä ajoneuvoja.

Myyntitili

Voit tuoda autosi meille myös myyntiin tai voit ostaa itse auton myyntitilipalvelumme kautta ja tienata tuhansia. Auto on sinun sijoituskohteesi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerromme tästä palvelusta lisää.

Tuontiauto mittatilauksena

Voimme tuoda auton sinulle mittatilauksena toiveidesi mukaan. Nykyisen autosi otamme luonnollisesti vaihdossa.

Vaihtoautot

  • Korko 3,90%
  • Maksuaikaa jopa 72kk
  • Jopa Suomen edullisimmat vaihtoautot
  • Hyvin palveleva autoliike

Ota yhteyttä

Sähköpostilla tavoitat meidät aina.
Autojen näytöt vaikka kotonasi. Soita ja etsitään sinulle paras vaihtoehto.

Maksuton asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-pe 9-18. Aukioloajan jälkeen voit jättää soittopyynnön ja soitamme takaisin seuraavana arkipäivänä. Sähköposteihin ja whatsapp-viesteihin vastaamme parhaamme mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Myynti 0504762479
myynti@viimeinenhinta.fi

Mercedes-Benz GLC 220d Coupe

Huippusiisti GLC Coupe jatketulla kahden vuoden Mercedes takuulla. Neliveto ja huippuvarusteita, kuten 360-kamera, sähkökäyttöiset penkit muistilla, sähköinen takaluukku, kahdet renkaat, joista kesärenkaat täysin uudet ja samalla 8xaluvanteet.

Alkuperämaa: Saksa                           Hinta: 56 800 euroa

BMW 640d Gran Coupe

Tästä todellinen tykki huippuvarusteilla, kuten HUD, Alpina 20″ vanteet, adaptiivinen vakkari, lasikatto, avaimeton ovien avaus sekä käynnistys ja kaikkea muuta. Tämä auto kääntää katseet!

 

Alkuperämaa: Saksa                           Hinta: 46 600 euroa

 

Mercedes-Benz CLS 220d Blue edition

Poikkeuksellisen uutta vastaavassa kunnossa! Ollut erinomaisella pidolla ja kaikki huollot tehty merkkihuollossa. Taloudellinen kone. Tällä autolla matkan tekemien on luxusta arkeen.

Alkuperämaa: Saksa                           Hinta: 42 800 euroa

 

Peugeot 407 SW Confort 2.0

Tästä fiksu ostos! Pitkään samalla omistajalla ollut pösö, juuri tehty jakopäähuolto (9/2019). Hyvä huoltohistoria muutenkin. Auto on kauttaaltaan ikäisekseen todella siisti. Mukaan tulee kesä- ja talvirenkaat.

Alkuperämaa: Suomi                          Hinta: 2 400 euroa